Regentparret til Syddjurs

Dronning Margrethe og prins Henrik besøger Djursland denne sommer

Som en del af Regentparrets sommertogt kommer dronning Margrethe og Prins Henrik en tur til Syddjurs Kommune, hvor de skal besøge virksomheder, institutioner og kulturprojekter.

Den 1. september går Regentparret i land i Ebeltoft ved Fregatten Jylland. Herfra bliver de kørt rundt i byens gader i en karret, hvorefter byrådet byder dem velkommen på Glasmuseet, oplyser Syddjurs Kommune.

- Vi har sammensat et rigtig spændende program til Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen. Der er både en lokale virksomhed med global vækst i PR Electronics i Følle, enestående dyreanlæg i Skandinavisk Dyrepark ved Kolind og Ny Malts spændende kulturprojekt i Ebeltoft, siger Claus Wistoft (V), der er borgmester i Syddjurs Kommune.

Han fortsætter:

- Hertil kommer to af vores kommunale institutioner samt det nye besøgscenter Karlsladen. Det er et program med bredde både i indhold og geografi, og som jeg er stolt over kunne præsentere. Jeg er sikker på at både besøgende, borgere og Regentparret vil få en rigtig flot og god dag.

Dagen bliver afsluttet i Hornslet, hvor dronning Margrethe og prins Henrik takkes for besøget, inden Regentparret drager videre på sit sommertogt.

Syddjurs Kommune oplyser, at det endelige program for dagen ventes offentliggjort til august.