Politiet: En festlig og fornøjelig dag

Regentparret er på besøg i Syddjurs Kommune, og selv om det er en krævende opgave, er det en af dem, der er lidt sjovere

01:42

1 af 2

Østjyllands Politi er talstærkt til stede i Syddjurs Kommune i dag, tirsdag, hvor de vil følge regentparret på deres besøg i kommunen.

- Vi skal stå for at sørge for at trafikken bliver reguleret, og at der er den fornødne adgangskontrol med de steder, der skal besøges, siger Paul Erik Nielsen, indsatsleder og politikommissær hos Østjyllands Politi.

Og den opgave er ikke så lille endda, fortæller Paul Erik Nielsen, som ligesom regentparret har startet dagen i Ebeltoft.

- Det er en pænt stor opgave forstået på den måde, at der er foregået planlægning lang tid før, og vi er en del politifolk på opgaven, siger han.

Her er hele Dronningens program

Østjyllands Politi forventer dog ikke de store problemer i løbet af dagen, som er en af de opgaver, man godt kan se lidt frem til.

- Den her opgave er en af dem, vi gerne vil. Det er en festlig og fornøjelig dag, når regentparret kommer på besøg, siger Paul Erik Nielsen.

Hør et længere interview med Paul Erik Nielsen i videoen øverst i artiklen.