På vej mod ny besøgsrekord

610.000 gæster har indtil videre i år besøgt Djurs Sommerland

Aldrig i Djurs Sommerlands 30-årige historie har man haft besøg af så mange glade gæster som i år. Den hidtidige besøgsrekord på 575.000 gæster blev allerede slået i august, så på trods af svingende dansk sommervejr går Djurs Sommerland den fjerde besøgsrekord på fire år i møde.

Ifølge Djurs Sommerlands adm. direktør Henrik B. Nielsen er årets store nye forlystelse, Skatteøen, en væsentlig årsag til den store fremgang i besøgstallet:

- Skatteøen har helt sikkert trukket mange til parken, som var nysgerrige efter at prøve Danmarks første water coaster - og gæsterne har været utroligt begejstrede for rutsjebanen, så den er allerede blevet en af parkens helt store publikumsfavoritter.
 
Og besøgstallet kan blive endnu højere, for netop nu er sommerlandet ved at gøre klar til årets store sæsonfinale i efterårsferien, hvor der for andet år i træk bydes indenfor til "Magisk Halloween" turistattraktion.

Skal Djurs Sommerland blive Danmarks mest besøgte sommerland i år, kræver det dog at lidt over 30.000 gæster lægger vejen forbi, inden sæsonen helt slutter, da også Fårup Sommerland i år har haft en rekordsæson med 641.085 besøgende.