Øv! Havde indbrud to gange

Fjernede plade for vindue

Det er tilsyneladende klogt at holde ekstra øje med sit hjem, hvis man netop har haft besøg af indbrudstyve.

En privat beboer på Juulsbakke i Ebeltoft nåede ikke at få udbedret skaderne efter et indbrud, inden ukendte gerningsmænd igen brød ind i hans bolig.

Ifølge Østjyllands Politi fjernede gerningsmændene en plade, som var sat op foran en rude efter det første indbrud. Derefter havde de adgang til boligen, hvorfra de fjernede et tv af mærket Philips.

Indbrudet blev anmeldt til politiet i går, onsdag.

Sker ikke ret tit

Ifølge politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi sker det kun forholdsvis sjældent, at der er indbrud det samme sted to gange på få dage.

- Vi ser det nogle gange, men det er ikke ret tit. De fleste beboere er noget mere opmærksomme, når først de har haft indbrud én gang. Derudover er de mest attraktive tyvekoster jo ofte allerede fjernet, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mens der sjældent er indbrud det samme sted to gange på få dage, sker det sommetider, at tyvene vender tilbage efter en lidt længere periode.

- Når der er indbrud det samme sted to gange, er der som regel noget tid imellem de to indbrud. Det er mest ved tyveri af designermøbler, hvor tyvene efter en periode vender tilbage, fordi de håber på, at ejeren har købt nye møbler.