Østjysk forlystelsespark er årets bedste

Forbrugerne har kåret Djurs Sommerland som årets bedste forlystelsespark, mens Tivoli Friheden er kåret som den mest børnevenlig af slagsen i Aarhus.

I år har der ikke været særlig meget at smile over hos mange af landets turistattraktioner.

Men i disse dage har særligt en østjysk attraktion armene over hovedet. Søndag blev de nemlig kåret som årets forlystelsespark.

- Man skal jo tage alle de gode ting med, man kan i et år som i år, så det er vi bestemt meget glade for. Det er rigtig dejligt at blive bekræftet i, at det vi gør, gør vi rigtigt, siger Henrik B. Nielsen, der er direktør i Djurs Sommerland, til TV2 ØSTJYLLAND.

Djurs Sommerland er nordens største sommerland. Forlystelsesparken er familieejet og drives af brødrene Henrik B. Nielsen, som ses på billedet, og Michael B. Nielsen, der er børn af grundlæggerne.
Djurs Sommerland er nordens største sommerland. Forlystelsesparken er familieejet og drives af brødrene Henrik B. Nielsen, som ses på billedet, og Michael B. Nielsen, der er børn af grundlæggerne. Foto: Djurs Sommerland

Det er bestemt ikke første gang, de modtager en pris. I 2019 blev Djurs Sommerland kåret som Europas bedste familiepark, og ved en afstemning blandt danske børnefamilier vandt de prisen som ”Bedste forlystelse 2019”.

- Vi har investeret i nye forlystelser, og så vi har stor fokus på medarbejdertræning og udvikling, så vi kan levere nærvær til vores gæster. Jeg tror, det er den kombination, som tiltaler vores gæster, siger Henrik B. Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

”Fortjener en særlig tak”

Djurs Sommerland har fået prisen af ’Børn I byen’, som laver guides til børnefamilier. De har i ti år uddelt ’Børn i byen prisen’, og det er forbrugerne der stemmer på, hvem de synes, der skal vinde.

- Det er vigtigt, at det ikke er os, der udpeger, hvem der gør det godt, men at det er forbrugerne, siger Caroline Meldgaard, der er direktør hos Børn i byen, til TV2 ØSTJYLLAND, og fortsætter:

- I sådan en tid her, hvor der er så mange begrænsninger, og hvor det er svært at drive en virksomhed i oplevelsesøkonomien og kulturbranchen, fortjener de institutioner virkelig en særlig tak, siger hun.

Djurs Sommerland var oppe imod turistattraktioner som Tivoli i København, Fårup Sommerland, Tivoli Friheden, BonBon-Land og mange andre.

- Årets forlystelsespark giver hele familien smil på læben, adrenalinsus og kriller i maven – uanset om det er i vilde rutsjebaner eller hyggelige karusseller, siger Caroline Meldgaard.

’Årets børnevenlige’

Det er ikke kun Djurs Sommerland, der i Østjylland kan prale af at have fået en pris midt i corona-tiden. Det kan Tivoli Friheden også.

Forbrugerne har nemlig kåret dem, som ’årets børnevenlige i Aarhus’.

Tivoli Friheden er kåret som 'årets børnevenlige' i Aarhus.
Tivoli Friheden er kåret som 'årets børnevenlige' i Aarhus.

- Årets børnevenlige i Aarhus giver børnefamilierne en særlig oplevelse, som vil begejstre både store og små – hvad end det er kultur, underholdning eller en smagsoplevelse, siger Børn i byen-direktøren.

Børn i byen har også kåret årets ildsjæl, årets influencer, årets børnekulturpersonlighed og mange flere. Kåringerne kan læses her.

smartphone telefon mobiltelefon

30-årig anholdt i sag om omfattende svindel mod ældre

blæst blæsevejr gråvejr

Endnu en gråvejrdag i vente - men det bliver mildere

Anika kan endelig få sin behandling - verdens dyreste behandling

Målet er nået: Anika kan få verdens dyreste behandling

Lotte Tobiasen sidder i kørestol og har kun fem procent syn, derfor har hun brug for hjælp til transport

play Ændringer i Flextrafik til handicappede: Lotte risikerer at få indskrænket sit sociale liv

kampagne2

playMundbind flyder fortsat i gadebilledet

E45 motorvej motorvejen kø trafik trafikprop myldretid trafikgenre bil biler tæt trafik kø bilkø

Nu spærres centralt kryds for trafik