Nyt springcenter plaget af tyverier: Stor indgangsport er væk

Et nyt center for gymnasterne i Mørke på Djursland har under opbygningen af flere omgange haft besøg af ubudne gæster

Det er porten til denne indgang til det nye center, som nu er forsvundet. Foto: Privat

Det har ikke kunnet lade sig gøre uden en stor lastbil, men ikke desto mindre er det lykkedes ukendte gerningsmænd ubemærket at stikke af sted med en stor port til det nye springcenter ved Mørke Idrætscenter.

Idrætscentret ligger godt nok på en blind vej, men der er mange huse i området, så vi havde håbet på at høre fra vidner, der havde set noget.

Thomas Ring, formand

Og det er ikke første gang, at tyve slår til mod byggeriet på Djursland. Tidligere er der blevet stjålet værktøj fra byggepladsen, men natten til onsdag var det så et ekstraordinært stort bytte, man gik efter.

- Det var en kæmpe stor rulleport, som den man har til sin carport – bare meget større – som tyve er stukket af med. Den lå klar ved indgangen til at blive monteret, siger formand for Mørke IFs gymnastikafdeling, Thomas Ring, til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge ham var det en specialdesignet fem m bred port til en værdi af omkring 45.000 kroner, der nu er nødt til at blive bestilt og bygget på ny.

Står klar i uge 43

- Idrætscentret ligger godt nok på en blind vej, men der er mange huse i området, så vi havde håbet på at høre fra vidner, der havde set noget. Nu er tyveriet meldt til politiet, og så må vi jo vente på en ny port, siger Thomas Ring.

Byggeriet af springcentret af et af de større i Mørke. I alt 8,5 mio. kroner er der smidt efter projektet, der kommer til at kunne tilbyde springgrav, trampoliner og andre nye faciliteter for områdets gymnaster og skoleklasser.

Læs også 18-årige piger stjal Mokai og WC-rens og blev anholdt

- Selvom vi nu venter på en ny port, så regner vi med at være færdige til åbningen i uge 43. I alt 300 personer vil bruge stedet om ugen, og springcentret er allerede fuldt booket frem mod årsskiftet, fortæller formanden.

Har du oplysninger om det specielle tyveri, kan Østjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.