Ny folketings-kandidat for SF

To lokale borgere klar til at kæmpe om stemmerne

SF skal have ny folketingskandidat i Djurskredsen.

Det sker efter den hidtidige folketingskandidat Thea Hansen Thorsager ønsker at hellige sig byrådsarbejdet i Syddjurs og derfor ikke ønsker at genopstille.

SF har derfor netop udsendt urafstemningsmateriale til alle deres medlemmer for at få valgt en ny folketingskandidat, og to lokale borgere har allerede meldt sig som nye folketingskandidater.

Det er Jytte Schmidt, der er  58 år og Folkeskolelærer fra Vivild og 65-årige schweiziskfødte Wilhelm Nussbaumer fra Ebdrup ved Kolind.

To uger til afstemning

I Stemmeudvalget i Djurskredsen er de glade for de lokale kræfter har meldt sig på banen, og at det snart bliver afgjort hvem der løber med stemmerne.

- Vi har valgt, at bruge urafstemning i stedet for fremmøde afstemning, da vi mener urafstemning giver den største og demokratiske baggrund for valget, da alle medlemmer har mulighed for at afgive deres stemme, skriver medlem af Stemmeudvalget i Djurskredsen Eigil Holm Nielsen i en pressemeddelelse.

Der holdes et præsentationsmøde, hvor medlemmerne kan møde kandidaterne 16. august i 3F Huset i Rønde, og urafstemningen afsluttes 1. september.