Nu kommer vikingerne

Djurs Sommerland præsenterer ny forlystelse

Der er Piratland, Mexicoland, Afrikaland, Vandland, Westernland, Sommerland og Lilleputland - og nu bliver der tilføjet endnu et land til rækken af forlystelsesområder i Djurs Sommerland.

I dag kan Djurs Sommerland præsentere årets nyhed for 2014. Parken udvider med et helt nyt Vikingeland på 20.000 kvadratmeter.

Den største attraktion i Vikingeland bliver Drageskibet, som er et 13 meter langt vikingeskib placeret i en 9.000 kvadratmeter stor sø og udsmykket med udskårne dragehoveder, vikingesejl og farverige skjolde.

- En forlystelse som Drageskibet er en virkelig sjov oplevelse, der giver et stort sug i maven. Det er en rigtig populær klassiker i store udenlandske forlystelsesparker, og den skal også nok vække jubel og høje grin hos vores gæster. Når Drageskibet samtidig placeres i en sø midt i et stort vikingeunivers, er oplevelsen komplet. Jeg er sikker på, at vi også i 2014 vil tiltrække en masse nye børnefamilier, siger Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland.

Den nuværende rutsjebane Thors Hammer bliver integreret i det nye Vikingeland.

Det nye forlystelsesområde skal stå klar, når parken åbner den 10. maj 2014.