Molboer risikerer at sejles agterud

Molsfærge måske kun i sommermånederne

Hurtigfærgen, der forventes at blive sat ind på ruten mellem Aarhus og Samsø, ser nu ud til at sejle uden om Mols. Det var ellers planerne, at den oprindeligt skulle lægge fast til ved Skødshoved, men de planer ser nu ud til at kunne forlise.

I Borgerforeningen Mols beklager man, at der sandsynligvis ikke kommer nogen faste afgange fra Skødshoved.

- Jeg har ikke modtaget nogen meddelelse om, at vi er koblet af projektet, så det er ikke afgjort endnu, siger Formand for Borgerforeningen Mols, Jørgen Ørgård, til TV 2 | ØSTJYLLAND

Sejler sommeren 2013

En arbejdsgruppe har stiftet selskabet Carbon Cat Line og forsøger nu at rejse de resterende 4-5 millioner, selskabet mangler for at søsætte planerne.

Den nye hurtigfærge forventes at få sin jomfrusejlads i sommeren 2013. Ifølge Jørgen Ørgård forsøger Borgerforeningen Mols i første omgang at få sommerture til Mols.

Foreløbigt ligger der kun en ruteplan for juni, juli og august, og det er ved udgangen af august, at færgeforbindelsen fremefter kan komme til at sejle forbi Mols

Vi revurderer hele tiden planerne, og vi håber, der viser sig et behov for en fast ruteforbindelse også efter august, siger Michael Hyldgaard til TV 2 | Østjylland.