Minister svigter Mols

Ingen hjælp at hente fra videnskabsministeren til folk på Helgenæs og Mols, der mangler mobildækning

Der er stor skuffelse i Borgerforeningen Mols, efter at videnskabsministeren har afvist at sikre Helgenæs og Mols en bedre mobildækning.

Borgerforeningen har henvendt sig til videnskabsministeren for at få ham til at kræve, at mobilselskaberne skaffe 100 procent mobildækning over hele landet. Men i et svar til foreningen skriver videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen (V), at hun er tilfreds med den nuværende aftale med teleselskaberne.

Hun nævner også det bakkede landskab i området og de store fredede områder, som en udfordring, hvis man skal placere flere telemaster.

Borgerforeningens formand, Jrøgen Ørgård er skuffet over videnskabsministerens svar:

- I Borgerforeningen mener vi, det havde været mere rimeligt med en målsætning på 100%. Sådan er det jo da for de fleste regler i Danmark, at de gælder for alle, skriver han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

 

- Kunne man forestille sig, at skatteministeren var tilfreds med en målsætning om, at 95% betalte skat? At Sundhedsministeren var glad, hvis 95% fik adgang til sundhedsydelser. At Socialministeren var tilfreds, hvis blot 95% af værdig trængende opnåede at få den fornødne bistand. Hovedreglen her er, at aftalerne gælder for enhver! Videnskabsministeren ligger på maven for teleselskaberne. Regeringen svigter Udkants Danmark med den holdning - stik imod intentionen, lyder det fra borgerforeningens formand.