Millioner til Ebeltofts gamle maltfabrik

Salling Fondene giver syv mio. kr. til fremtidens kreative hus

Ambitionerne for projektet Den ny Maltfabrik er af internationalt format, og indeholder blandt andet kulturscener, udstillingsrum, Artist-in-Residence og fremtidens bibliotek og museum.

Den vision er nu kommet et skridt nærmere, da Salling Fondene har bevilget syv mio. kr. til omdannelsen af Ebeltofts gamle maltfabrik fra 1861.

- Tilsagnet fra Salling Fondene er en flot anerkendelse og en smuk gave til Ebeltoft. Det er fonde som Salling Fondene, der gør en afgørende forskel for at større kulturprojekter, også udenfor Danmarks to største byer, kan realiseres. Vi håber og tror, at vores projekt vil få betydning lokalt, regionalt og internationalt, siger Anders Byriel, bestyrelsesformand for Den ny Maltfabrik i Ebeltoft, i pressemeddelelsen.

Åbent hus i efterårsferien

Med en estimeret projektsum på ca. 150 mio. kr. er Den ny Maltfabrik aktuelt Syddjurs Kommunes ubetinget største udviklingsprojekt og forventes realiseret i slutningen af 2018.

Allerede i uge 42 kan interesserede kigge indenfor i de gamle fabriksbygninger. Lokale kunsthåndværkere og fødevarefolk er gået sammen om at skabe et MaltMarked der skal promovere den lokale stolthed over stedsbundne kvalitetsprodukter.

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

coronavaccination

play Sundhedsordfører: Ændret vaccineplan kan gavne beboere på Sølund

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet

Jim-kopi kopi

playØstjyske Jim er måske Danmarks største Dolly Parton fan

øjenvipper

Randers-virksomhed ransaget: Ejer sigtet for bedrageri