Margots kjoler hitter

Kjoler fra Margot er blevet uhyre populære de seneste år

04:15

1 af 2

Mange kvinder vil nikke anerkendende og få et drømmende blik, når talen falder på kjoler fra Margot. En unik produktion af østjyske kjoler, som skabes på et værksted i Ryomgård, og som på kort tid har opnået stor succes.

Kjolerne er så populære, at de har fået deres egne fanside på internettet, og for nogle kvinder er det langt fra nok at eje en enkelt af dem.

- Jeg har en ny Margot kjole på hver eneste dag. Det første jeg gør om morgenen er at gå ud og vælge en ny kjole, og jeg synes, at det er skønt, siger Mie Faurholdt Kierkegaard, der er specialvejleder fra Randers.

Og hun kan slet ikke få nok at de farverige kjoler.

- Lige nu har omkring 170 kjoler, men jeg har halveret min samling, for jeg har været oppe på 312, siger Mie Faurholdt Kierkegaard.

I butik Thomas i Randers bliver Margots kommende sommerkollektion kigget an netop nu, og her har man for længst fået øjnene op for, hvorfor kjolerne er så populære.

- De fremhæver det bedste ved kvindekroppen. Hun har forstået lige at ramme, så man både får talje, bryster og mere til, siger Gitte Kaas Nielsen, der er indehaver af Thomas i Randers.

For Margot selv er det lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Jeg anede ikke, at jeg var i stand til det, men det er jo fantastisk, at det kan lade sig gøre at starte på ingenting og så nå hertil, siger Margot Weinreich Mikkelsen, indehaver af MWM i Ryomgård.

Hun fortsætter:

- Det er en drøm, og jeg vil ikke lave noget andet. Det er stadig på nogen planer uvirkeligt, at jeg er i det, men det er det vildeste.

Du kan se meget mere om de farverige kjoler i tv-indslaget øverst på siden.