Lottovinder: Min kæreste ærgrer sig over vi ikke er gift

69-årig kvinde fra Ebeltoft har vundet fem millioner i Lotto. Kvindes kæreste ærgrer sig over, de ikke er gift

Foto: Bax Lindhardt - Ritzau Scanpix

En 69-årig kvinde fra Ebeltoft blev i forrige weekend millionær. Hele fem millioner kroner havde kvinden vundet.

Kvinden har spillet de samme to rækker hver eneste uge i flere år. Tallene er en kombination af familiens fødselsdage. Efter 10 år bar denne kombination så endelig frugt.

Læs også J-dag i Østjylland: Politiet havde ekstra travlt i nat

- Jeg er ikke den store spillefugl, men jeg har spillet i mange år på de to rækker på en seksugers kupon. Jeg har aldrig vundet noget før, så dette er jo helt vildt, siger hun til Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Jeg råbte til ham, at han lige skulle komme ind til mig, for jeg troede jo ikke, at mine øjne så rigtigt.

69-årig lottovinder fra Ebeltoft

Den 69-årige kvinde sad på sit kontor, da hun tjekkede tallene, mens kæresten sad i stuen og så fjernsyn. 

- Jeg råbte til ham, at han lige skulle komme ind til mig, for jeg troede jo ikke, at mine øjne så rigtigt. Først gad han ikke rigtig – men jeg skal da love for, at han fik gang i benene, da han fandt ud af, hvad det handlede om, siger hun og tilføjer:

- Og så ærgrede han sig godt nok over, at vi ikke er blevet gift i løbet af alle de år, vi har været sammen, fortæller kvinden

Kuponen i hånd i hånd

Parret gik hånd i hånd ned i Brugsen med kuponen i hånden og med en frygt for at tabe det værdifulde stykke papir.

- Vi gik hånd i hånd med kuponen rullet sammen imellem hænderne. Jeg har nærmest aldrig haft det så dårligt. Vi var så nervøse for at tabe den. Ja, det er skørt at man nærmest kan blive bange for sådan et lille stykke papir, fortæller kvinden.

Og på vejen til banken fik kæresten besked på at køre forsigtigt.

Læs også Borgerlig strid om borgmester-post: - Det er mig – Nej, mig

- Jeg havde slet ikke sovet om natten, og så skulle vi køre ned i banken og have kuponen i sikkerhed. Jeg lover dig, at min kæreste fik mange formaninger om at køre forsigtigt. Tænk hvis man lige havde vundet i Lotto og så kørte galt. Aj, hvor ville det være ærgerligt, lyder det.

Den 69-årige millionvinder har ikke helt bestemt sig for, hvad pengene skal bruges til. Men der er tale om et nyt køkken og muligvis også en ny bil. Men datteren og børnebørnene skal forkæles.

- Jeg tænker, at min datter skal have et stort beløb – og så vil jeg lave en opsparing til mine børnebørn, som de først får, når de er 25 år. De skal først lige nå at lære værdien af penge, før de får dem udbetalt, synes jeg, siger hun.

Der var i alt fire vindere af lørdagens gevinst, og de delte puljen på 20 millioner kroner. 

Overskuddet fra Danske Spils lotterier som Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot og Quick går til Udlodningsmidlerne. I 2016 blev det til over 1 milliard kroner, som er blevet fordelt på 43.000 gode formål i hele Danmark.