Lille dreng reddet op af pool og fløjet på hospitalet

Drengen har det efter omstændighederne godt igen.

Lørdag aften blev en lille dreng på mellem fire og fem år fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby efter en episode på en campingplads ved Ebeltoft, hvor han havde fået det dårligt i poolen. 

Det oplyser Østjyllands Politi. 

- Han bliver taget op med det samme, og man indleder livreddende førstehjælp. Han kommer hurtigt til sig selv igen, men der er alarmberedskabet allerede alarmeret, og der er ambulance og helikopter, fortæller vagtchef Jes Frederiksen til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet fik hurtigt alarmeret akutberedskabet, da de fik anmeldelsen. Heldigvis viste det sig, at drengen hurtigt fik det godt igen.
Politiet fik hurtigt alarmeret akutberedskabet, da de fik anmeldelsen. Heldigvis viste det sig, at drengen hurtigt fik det godt igen. Foto: Øxenholt Foto

Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.48, hvorefter både ambulance, lægebil og helikopter blev sendt til DCU-Camping Ebeltoft - Mols, hvor episoden skete. 

Drengen får det dog hurtigt fint igen, men for en sikkerhedsskyld bliver han fløjet til hospitalet, fortæller vagtchefen. 

- Man får ham reddet op, og han får det fint igen, men for en sikkerhedsskyld bliver han fløjet til Skejby med helikopter, siger Jes Frederiksen.