Lancerer ny satsning

Djurs Sommerland investerer i nye forlystelser

Djurs Sommerland har netop lanceret deres nyeste satsning, som skal stå klar til 2015.

Med en investerering på 45 mio. kroner skal der laves 10 nye forlystelser i et nyt stort temaland til hele familien kaldet Bondegårdsland, som skal erstatte det nuværende Lilleputland.

Området bliver hele 7.500 kvadratmeter stort - hvilket svarer til en forøgelse af det nuværende Lilleputland på 50 procent.

- Vi er vækstet i besøgstallene med mere end 50 procent siden 2008. Derfor har vi haft brug for mere kapacitet, så der ikke er så meget pres på forlystelserne, og folk ikke skal vente så længe på, at det bliver deres tur, fortæller den administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det nye temaland kommer til at rumme forskellige forlystelser, som er de første af deres slags i Norden. Der kommer bl.a. til at være en familierutschebane, to familiedroptårne og en interaktiv karrusel.

- Vi har fokus på både et højere niveau af kapacitet og kvalitet, og med de ti nye forlystelser kan vi præsentere noget, som ikke er set før herhjemme, og i og med at vi gør det med et bondegårdstema, bliver det noget, der er specielt for Djurs Sommerland, forklarer Henrik B. Nielsen.

Med det nye temaland til 45 mio. kr. har Djurs Sommerland siden 2008 investeret mere end 300 mio. kr. i nye tematiserede forlystelser, og i alt har forlystelsesparken otte forskellige temalande

Forlystelserne fra Lilleputland er blevet solgt til en anden forlystelsespark.

Se mere i videoen øverst på siden.