Kvadrat-chef kåret som Årets Ejerleder 2015

Anders Byriel vandt prisen foran seks andre danske virksomhedsejere

Den administrerende direktør i Ebeltoft-virksomheden Kvadrat, Anders Byriel, er blevet kåret som Årets Ejerleder 2015.

Anders Byriel blev i sidste uge kåret som årets Ejerleder i Østjylland. Torsdag gentog han bedriften i den landsdækkende finale.

Anders Byriel vandt foran et felt af seks andre regionale vindere fra andre dele af Danmark.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder-prisen, som uddeles for 12. gang. Prisen uddeles i Hellerup.

Valget af Anders Byriel begrundes med, at han har skabt en imponerende vækst med et stærkt fokus på medarbejderudvikling og systematisk strategiarbejde.

Årets Ejerleder er ekspert i design-tekstiler

- Vinderen formåede at holde dampen oppe under krisen og har dermed kunnet accelerere ud af krisen med fuld fart. Ikke mindst de seneste tre år, hvor Kvadrat A/S har oplevet stor vækst med afsæt i et stærkt fokus på talent- og medarbejderudvikling. Tillykke til Anders Byriel, der er en velfortjent vinder af Årets Ejerleder 2015, siger partner i PwC Jesper Møller Langvad i en pressemeddelelse.

Inden prisen som Årets Ejerleder blev uddelt, har PwC analyseret cirka 6.000 ejerledede virksomheder.

Kvadrat A/S er en af Europas førende producenter af design-tekstiler. Tilbage i 2015 blevEbeltoft-virksomheden kåret som Østjyllands Bedste Arbejdsplads i en konkurrence på TV 2 | ØSTJYLLAND.