Indvier ny kunstgræsplæne

Ny kunstgræsplæne indviet i Rønde af AGF og Vendsyssel FF

01:05

1 af 2

En ny kunstgræsplæne er lørdag blevet indviet i Rønde.

To af første divisions største udfordrere til oprykning til Superligaen, AGF og Vendsyssel FF, spiller nemlig testkamp i Rønde med det formål at teste formen, før det for alvor går løs.

Kampen bliver spillet på den nye kunstgræsplæne, som bestyrelsesmedlem i Thorsager-Rønde Idrætsforening - TRIF - Per Lindholm havde set frem til at få indviet:

- Det er noget af det ypperste, man kan lave inden for kunstgræsbaner, som vi har fået - og et voldsomt løft til hele området her, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han var da også glad for, at kunstgræsplænen bliver indviet af så fine gæster:

- Vi skylder AGF en stor tak. Vi er stolte og beærede over, at de bruger lidt ekstra tid og kommer ud til os, siger Per Lindholm.

Per Lindholm tror på, at kunstgræsplænen kan løfte TRIF sportsligt:

- De unge mennesker kan spille fodbold hele året nu. Det har vi jo af gode grunde ikke rigtig kunnet før - jo indendørs naturligvis - men det her er jo, som fodbold skal spilles, og nu får vi de muligheder, som man har mange steder i Danmark.

Hør Per Lindholm fortælle mere i videoen øverst på siden, hvor han også fortæller, at den nye græsplæne også kan betyde muligheden for at stable et AGF-talentcenter på benene.