Hjælp til østjyske fædre: Flettekursus for far og datter

En frisør i Ryomgård har fået udsolgt et noget særpræget kursus – nemlig et for fædre, der har problemer med at flette datterens hår

En frisør i Ryomgaard skal lære fædre at flette deres døtres hår.

'Er din mand eller far udfordret om morgenen, når han skal aflevere jeres datter i institutionen, så meld ham til flettekursus sammen med jeres datter'.

Sådan lyder det i et Facebook-opslag fra frisøren Hair By Adelsböll på Djursland. Og kurset, der finder sted den 4. oktober, har tiltrukket sig så meget opmærksomhed, at det allerede er udsolgt.

- Alt blev udsolgt til den 4. på blot få timer, så vi har arrangeret et andet kursus den 9. oktober, men det er så også allerede ved at være optaget. Der kommer 11 fædre med døtre til første kursus, siger frisør Malene Adelsböll til TV2 ØSTJYLLAND.

Planer om flere kurser

Hun er meget overvældet over den store interesse.

- Vi har tidligere lavet makeup-aftener for kvinder, men ville så prøve noget anderledes. Og flettekurserne er godt nok meget mere hypet, end de andre har været. Det er fedt, siger Malene Adelsböll.

01:09

Louise Lyngsdal og Janie Wähling skiftede i april deres respektive saloner ud med Værestedet i Jægergårdsgade i Aarhus. Her klippede de to frisører udsatte og hjemløse.

Luk video

Frisøren afslører nu, at der nok også kommer et tredje kursus grundet den store efterspørgsel.

Det første opslag om flettekurset har i skrivende stund fået over 1000 kommentarer og 100 delinger.