Håndværkerpris udløser kæmpe jubel: - Vi er Danmarksmestre!

Fredag aften blev Koed Tømrer- og Byggeforretning kåret som Årets Tømrer. Normalt foregår det med et kæmpe show i Cirkusbygningen – men denne gang var awardshowet virtuelt.

Selvom Danmark efterhånden er ved at være genåbnet, er alt stadig ikke, som det plejer. På grund af corona-krisen bliver 2020-udgaven af ”Årets Håndværker” derfor afviklet live på Facebook.

Det gjorde de blandt andet hos Koed Tømrer- og Byggeforretning. Her havde man kørt den røde løber i stilling, tanket op i fadølshanerne og så var alle medarbejderne inviteret til fest.

quote Vi er Danmarksmestre! Det er ikke til at forstå, jo.

Casper Ejlersen, tømrer, Koed Tømrer- og Byggeforretning

Og det endte med et brag af en fest. Koed Tømrer- og Byggeforretning løb nemlig med titlen som Årets Tømrer med mere end 20 ansatte – og det udløste euforiske jubelscener.

- Det er jo Danmarksmesterskaberne. Vi er Danmarksmestre! Det er ikke til at forstå, jo. For femte gang i træk, siger Casper Ejlersen, der er tømrer i firmaet, til TV2 ØSTJYLLAND.

VIDEO: Se den fantastiske jubelscene, da sejren kom i hus.

Det er femte gang, at Koed Tømrer- og Byggeforretning løber med titlen. Og hvad er det så, de kan?

- Vi passer vores arbejde og gør, hvad vi kan, og så bliver kunderne tilfredse. Det virker hver gang. Det er en enkel opskrift, siger Casper Ejlersen, inden han vender sig om og giver en klapsalve til alle medarbejderne.

Stemningen var høj hos både Peder Laursen og Casper Ejlersen, efter sejren var i hus. De er begge tømrere i firmaet.
Stemningen var høj hos både Peder Laursen og Casper Ejlersen, efter sejren var i hus. De er begge tømrere i firmaet.

Normalt er omkring 2.000 deltagere samlet i Cirkusbygningen til et brag af en festaften, men i år måtte de nominerede lave deres egen fest og følge med på nettet. Også for tømrermester Kasper Bang var det en stor aften.

quote Det er kæmpestort. Det er noget, vi har fokus på hele året igennem, og det er noget, som betyder rigtigt meget for drengene.

Kasper Bang, tømrermester, Koed Tømrer- og Byggeforretning

- Jeg synes selv, vi har givet den gas med god kundeservice og alt det, der ellers skal til for at få sådan en pris, siger Kasper Bang.

- Det er kæmpestort. Det er noget, vi har fokus på hele året igennem, og det er noget, som betyder rigtigt meget for drengene, men også for vores kunder.

VIDEO: Kort inden jublen brød løs, lavede vi en lille stemningsrapport fra festen, hvor der også blev kastet med økser. 

Det er 300 virksomheder fra hele landet, der deltager som finalister ved showet. Udover Årets Tømrer, uddeles der blandt andet priser til Årets Fugemand, Årets Vinduespudser og Årets Skadedyrsfirma.