Fuglsøcentret på Mols hædret med turisme-pris

Fuglsøcentret i Mols Bjerge hædret med Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris

Fuglsøcentret Hotel og Konferencecenter i Mols Bjerge er tirsdag blevet hædret med Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris i forbindelse med den årlige turismekonference.

Prisen uddeles af regionsrådet for Region Midtjylland og ledsages af 75.000 kroner samt en skulptur udført af den midtjyske kunstner Thomas Andersson.

- Jeg havde ikke regnet med, at vi ville vinde prisen. Der var mange kandidater og mange gode projekter indstillet, siger Peter Brinks, der er direktør i Fuglsøcentret, til tv2oj.dk.

Succes med koncerter og koncertophold

Fuglsøcentret har formået at rejse sig igen efter en konkurs tilbage i 2011. Virksomheden har blandt andet udvidet sit forretningsområde fra at være et idræts- og kursuscenter til også at satse på koncerter, koncertophold, familiefester og feriegæster.

- Alene koncerterne bidrager med 25 procent af omsætningen nu, og vi har cirka 16.000 koncertkunder om året, siger Peter Brinks.

Hotel Fuglsøcentret er gået fra fiasko til succes

Han fortæller, at der i 2012 var cirka 6.000 kunder i alt i løbet af året. Sidste lød tallet på cirka 45.000 og i år forventer man at runde cirka 80.000 kunder.

Midt i nationalparken

- Vi er omgivet af en fantastisk natur i Nationalparken Mols Bjerge. Det er en af vores forcer, at vi ligger midt i nationalparken. Derudover fremhæver vores kunder maden og servicen, siger Peter Brinks, der i dag har 30 fuldtidsansatte og 80 afløsere, hvilket er betydeligt mere end i de tre første måneder, han var på stedet.

- I de tre første måneder var det bare mig og en vicevært, siger Peter Brinks.

Det var regionsrådsformand Bent Hansen (S), der stod for uddelingen af prisen. Han lagde blandt andet vægt på, at Fuglsøcentrets vækst smitter af på økonomi og beskæftigelse i lokalområdet.

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Mistænkeligt dødsfald på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Aarhus Vest

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn

Rikke Christensen

playMor frygter for søns trivsel efter skolebesparelser

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter