Forvirret mand skabte frygt for børnelokker på Djursland

Mandag aften følte en ung pige sig antastet ved Ugelbølle Torv på Djursland. Politiet har undersøgt sagen, og det viser sig at være en misforståelse

En mand tog tirsdag aften kontakt til en 15-årig pige ved Ugelbølle Torv, men han havde ingen onde hensigter, mener politiet. Foto: Google Street View

Ugelbølle ligger på det sydlige Djursland nær Rønde. Foto: Google Maps

1 af 2

Et Facebook-opslag fra en far til en 15-årig pige er gået viralt med knap 1500 delinger. Her advarer faren mod en mulig børnelokker i landsbyen Ugelbølle på Djursland.

Men efter Østjyllands Politi har undersøgt sagen, viser det sig, at der er tale om en meget uheldig misforståelse.

Læs også Øget kontrol: Ekstra politi på de østjyske skoleveje

Faren skrev på Facebook, at en rød bil tirsdag aften kl. 20.30 holdt ind ved et busstoppested nær torvet i byen og tog kontakt til datteren. Hun går væk fra bilen, men manden stiger ud og tager fat i hendes arm og beder hende om at komme med.

Sådan skrev faren på Facebook og har nu selv kommenteret med en opdatering.  Foto: Privat

Det lykkedes herefter pige at stikke af og få ringet til sin far, inden manden efter at have kørt i området i noget tid kører væk.

- Der er efter vores overbevisning tale om en misforståelse, hvor en lettere forvirret mand har taget kontakt til pigen med den bedste hensigt. Vi har snakket med ham, og han er meget ked af det. Han siger, at han troede, pigen var ældre, og ville blot tilbyde hende et lift, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

I kontakt med alle parter

Politiet har været i kontakt med alle parter i sagen og forklaret, hvad der er op og ned.

For os er der herefter ikke mere at komme efter. Vi har udtrykkeligt forklaret manden, hvad der er smart og ikke smart at gøre i sådan en situation.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

- For os er der herefter ikke mere at komme efter. Vi har udtrykkeligt forklaret manden, hvad der er smart og ikke smart at gøre i sådan en situation, og vi tror ikke, at han havde til hensigt at gøre pigen fortrød, siger Jakob Christiansen.

Faren skriver da også i kommentarsporet på sit opslag, at både han og datteren har været i kontakt med politiet, og de har forståelse for, at manden ikke har gjort noget i ond mening.

- Der er styr på det hele nu, og min datter er okay, skriver han.