Flyv direkte fra Aarhus til det græske Caribien

Aarhus Lufthavn præsenterer nu årets sjette nye destination

Foto: Shutterstock

Der kommer flere og flere muligheder for at flyve direkte fra Aarhus til byer rundt om i Europa. Alene i 2017 er der sket en stigning på 33 pct. i antallet af destinationer, og nu er der 15.

Det seneste i rækken er den græske by Sivota – som populært kaldes det græske Caribien på grund af sin imponerende natur.

- Vi ved, at mange østjyder foretrækker at rejse fra Aarhus, fordi det er tæt på deres hjem, og fordi selve processen er hurtig og bekvem uden lange ventetider i lufthavnen. Til gengæld har lufthavnen tidligere haft den udfordring, at der har været for få muligheder for de rejsende. Det laver vi om på nu, og derfor glæder det mig, at vi endnu engang kan føje en ny destination til, siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg i en pressemeddelelse.

At det går ret godt for den østjyske lufthavn i øjeblikket, skyldes ifølge direktøren, at der er kommet ro på al snak om en ny lufthavn.

Læs også Aarhus Lufthavn er flyvende: Fem nye ruter på fem måneder

- Væksten kommer ikke bag på os, for det er noget, vi har arbejdet på længe, men at den udfolder sig så netop nu er udtryk for den ro, det har bragt med sig, at diskussionen om lufthavnens placering er bragt til ende. Nu tør vores primære kunder at investere i lufthavnen, fordi de har vished for, hvordan fremtiden ser ud, siger Peter Høgsberg.

Grækerne kalder selv Sivota for ”det græske Caribien”, fordi området er blandt de absolut smukkeste på det græske fastland. Det skyldes ikke mindst et krystalklart hav, hvide sandbunde og en meget frodig vegetation. Havnebyen Sivota er beliggende langs kysten ved Det Ioniske Hav cirka 10 kilometer fra Korfus sydspids.