Endnu ingen forklaring på branden i sommerlandet

Branden, der hærgede en restaurant i Djurs Sommerland lørdag aften, er stadig synlig i parken

01:04

Foto: Local Eyes / TV2OJ

1 af 2

Lørdag aften raserede en voldsom brand en burgerbar i forlystelsesparken Djurs Sommerland nær Nimtofte. Her to dage efter er årsagen til branden stadig ikke fastlagt, og oplevelsen sidder stadig i kroppen hos direktøren.

- Vi afventer de sidste undersøgelser, før vi kender årsagen, og vi må begynde at rydde op efter ødelæggelserne. Stadig tyder intet på, at branden er påsat, siger direktør for Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen, til tv2oj.dk.

Sommerland-boss roser brandvæsnet

Hvad der så skal ske med den udbrændte restaurant, er endnu ikke fastlagt.

Videoen øverst i artiklen er filmet af Local Eyes. Se flere billeder på localeyes.dk

- Der er behov for en løsning for sæsonen 2016, så vi har den tilstrækkelige kapacitet i forhold til antallet af gæster. Om det bliver en permanent eller midlertidig ordning, det ved jeg ikke endnu, forklarer direktøren.

Ny forlystelse snart klar

Branden lørdag har påvirket Henrik B. Nielsen, som dog også har overskud til at kigge fremad.

- Mens det hele står på, er det da en træls og belastende oplevelse. Nu glæder jeg mig til at få det lidt på afstand og få ro på, lyder det fra ham.

Efter storbrand: Sådan ser Djurs Sommerland ud i dag

Han kan så se frem til den nye forlystelse i år, Søulken, som snart er klar.

- Den er ved at være sejlklar. Om små 14 dage håber vi på, at den kan åbne. En kran er lige i dette øjeblik ved at løfte den på plads, og så skal den gennem en testperiode, forklarer Henrik B. Nielsen.

I forhold til branden vil han og de resterende personale kigge på sikkerhedsprocedurer og lignende, når brandårsagen er endeligt fastsat.

Herunder kan du se et indslag fra Djurs Sommerland efter branden: