Ejer af Molskroen vil flytte 'Den Uendelige Bro' til Ebeltoft

Rigmanden Henrik Frederiksen, der blandt andet ejer Molskroen og Molskroen Strandhotel vil købe populær bro

'Den Uendelige Bro' var enormt populær under årets 'Sculpture by the Sea' i Aarhus.

Nu vil Henrik Frederiksen, ejer af Molskroen i Ebeltoft, købe broen og flytte den ned til stranden ved hans hotel og spisested.

- Foreløbig har jeg givet et tilbud på den, og det skal så godkendes af kommunen. Vi har fået tilladelse til at anlægge en badebro, og da jeg så den bro i Aarhus, synes jeg, at det var en fremragende idé at få den lagt her, siger Henrik Frederiksen til tv2oj.dk.

Det betyder altså, at han agter at flytte broen ud til stranden foran hans hotel og restaurant i Ebeltoft. Prisen på broen kommer til at ligge på cirka en halv million kroner - men det kan blive endnu dyrere, da Henrik Frederiksen gerne vil have foretaget visse forandringer.

- Den skal modificeres, for den er ikke helt, som jeg godt kunne tænke mig. Der skal være nogle sikkerhedsforanstaltninger, og så skal den være handicapvenlig, siger Henrik Frederiksen.

Det er Gjøde & Povlsgaard Arkitekter, der står bag broen, og det er også dem, der skal arbejde med modificeringerne, hvis kommunen godkender, at broen kan ligge i Ebeltoft Vig.

- Jeg er sikker på, at den kunne skabe noget opmærksomhed. Intentionen er, at der skal være offentlig adgang, og det visuelle udtryk skal ikke forandres, siger Henrik Frederiksen.

Nu venter han på, at arkitektfirmaet får ændringerne fremlagt for kommunen, der så skal godkende dem.