Djurs Sommerlands besøgstal lider i regnen

Særligt uge 26 gav lavere besøgstal end ventet, men direktøren drømmer alligevel om at slå besøgsrekord

Den danske sommer har været våd indtil videre, og det kan man mærke hos Djurs Sommerland.

Det er netop nu højsæson for børnefamiliernes indtog i forlystelsesparkerne, og selv om der stadig kommer mange mennesker i Djurs Sommerland, kan man godt mærke, at vejret er sløjt.

- De to sidste uger har ikke været på det niveau, vi har håbet på. Uge 26 var især noget mindre besøgt, end vi havde forventet, siger direktør Henrik B. Nielsen til tv2oj.dk. 

02:22

Netop nu er håndværkere i gang med at bygge en 90 millioner kroner dyr rutsjebane i Djurs Sommerland. Den hidtil dyreste investering i parkens historie. Se tidligere indslag her. 

Luk video

 

Han fortæller, at man havde regnet med cirka 40.000 gæster i løbet af uge 26, men at virkeligheden nærmere var 34-35.000.

- Vi ligger lidt under rekordsæsonen fra sidste år indtil videre. Men for eksempel i dag, (mandag, red.) har vi det forventede besøgstal på trods af vejret, og vi tror på, at vi får nogle gode uger nu, siger Henrik B. Nielsen.

Direktøren mener stadig ikke, at man kan sige, om Djurs Sommerland kan komme i nærheden af sidste års rekordantal besøgende. 

00:14

Tag turen rundt i den kommende rutsjebane i Djurs Sommerland. 

Luk video

 

I dag, mandag, er der cirka 8.500 gæster i Djurs Sommerland, og det flugter med forventningerne til dagen. 

- Vi har kigget på vejrudsigten, og vi er fortrøstningsfulde forud for de næste uger, siger Henrik B. Nielsen.