Djurs slår flere rekorder

Djurs Sommerland oplever fremgang

Foto: Djurs Sommerland

Sommervejret i Østjylland har været svingende, men regnvejret har de ikke mærket i Djurs Sommerland, hvor gæsterne strømmer til.

Forlystelsesparken ved Nimtofte på Djursland har i år allerede slået flere rekorder.

- Det har indtil videre været en sæson, som vi er rigtig godt tilfredse med. Vi ligger over det forventede besøgstal, og det er godt med vejret taget i betragtning, siger Henrik B. Nielsen, der er direktør i Djurs Sommerland, til tv2oj.dk.

60.000 har købt sæsonkort, hvilket er en ny rekord for Djurs Sommerland, der i sidste uge oplevede sin hidtil bedst besøgte dag.

Se: Sommerland beskyldt for racisme

Onsdag i sidste uge gik mere end 20.000 besøgende gennem tælleapparaterne, og det er en ny rekord.

Forud for denne sæson i Djurs Sommerland investerede parken i Bondegårdsland, som med ti nye forlystelser har været med til at lokke folk til forlystelsesparken.

Se: Opbakning til sommerland

- Der er ingen tvivl om, at Bondegårdsland har haft en betydning for de flotte besøgstal. Det er noget, som folk snakker om, og vi kan se, at mange går målrettet efter bondegårdsland, når de kommer ind i parken, siger Henrik B. Nielsen.

Bondegårdsland har kostet forlystelsesparken cirka 45 millioner kroner at etablere.

Indtil videre har næsten 500.000 besøgt Djurs Sommerland i år, og i forlystelsesparken håber de, at besøgsrekorden på 752.000 gæster fra 2013 bliver slået.