Claus Wistoft er populær i Syddjurs

44 procent af vælgerne i Syddjurs er tilfredse med borgmester Claus Wistoft (V)

Næsten halvdelen af vælgerne i Syddjurs er enten tilfredse eller meget tilfredse med Claus Wistoft, der er borgmester i Syddjurs Kommune.

Det viser en frisk meningsmåling foretaget af analyseinstituttet Megafon for TV 2 | ØSTJYLLAND.

Meningsmålingen er lavet i forbindelse med, at TV 2 | ØSTJYLLAND i løbet af november gennemfører midtvejsvalg i alle ti østjyske kommuner samt Region Midtjylland. Tirsdag er turen kommet til Syddjurs Kommune.

44 procent af de adspurgte svarer i meningsmålingen, at de er tilfredse eller meget tilfredse med borgmester Claus Wistoft. 28 procent er hverken tilfredse eller utilfredse, mens 17 procent er utilfredse eller meget utilfredse. 11 procent ved ikke.

Analyse: Halvsløj indsats i Syddjurs

Borgmester: Det ser pænt ud

- Det, synes jeg, ser pænt ud, og det er jeg stolt af og godt tilfreds med. Min tilgang som borgmester er at levere alt, hvad jeg kan, og så må det bære eller briste. Jeg løber ikke efter at gøre folk tilfredse, men jeg forsøger at favne alt, hvad der skal favnes, siger Claus Wistoft til tv2oj.dk.

Ud fra meningsmålingen kan man også se, at Claus Wistofts parti, Venstre, ser ud til at få cirka samme andel stemmer, hvis der var valg i dag, som i 2013. i 2013 fik det 27,2 procent af stemmerne, mens det ifølge meningsmålingen i dag vil stå til 25 procent.

502 personer fra Syddjurs Kommune har svaret på Megafons meningsmåling.

I aften, tirsdag, kan du se en direkte debat med lokale politikere fra Syddjurs Kommune. Det sker på Fregatten Jylland, og hele debatten bliver sendt direkte på TV 2 | ØSTJYLLAND fra klokken 19.30, og den kan også ses online her.

20210416-100912-L-1920x1280we

Dronningen får digital hyldest på sin 81-års fødselsdag

Retten i Aarhus politi byret byretten domstol

Mand idømt fængsel - narrede kvinde til sex

Vaccine

Over 100.000 er færdigvaccineret i Midtjylland

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

Dagens mest læste