Bryllupper og konferencer: Bookinger vælter ind

På Møllerup Gods glæder de sig over den nye genåbningsaftale, der har sat gang i deres kalender.

Efter der natten til tirsdag landede en ny genåbningsaftale, har de fået travlt hos Møllerup Gods øst for Rønde.

Politikerne er nemlig blevet enige om, at serveringssteder må holde åbent efter klokken 23.00 for særlige private arrangementer, hvor deltagerne kender hinanden i forvejen. Derudover genåbner konferencer og møder med erhvervsmæssige og faglige formål med krav om coronapas og op til 1000 deltagere i sektioner à 500, hvor deltagerne hovedsageligt sidder ned.

- Nu rykker det, nu bliver det rigtig godt. Vi glæder os til at få nogle ordentlige fester, siger Anne Sophie Gamborg, der er landmand på Møllerup Gods.

Her har de oplevet, hvordan mange har ventet med at booke den endelige dato, indtil der var mere klarhed over restriktionerne.

- Vi kan mærke, at bookinger ruller ind – og i særdeleshed på de store bryllupper, der ikke har haft nogle steder at være, siger Anne Sophie Gamborg.

Egentlig har rigtig mange af deres kunder booket lokaler, men uden at fastsætte datoen. Dagen igennem har der dog været godt gang i kalenderen, der begynder at få de endelige krydser.

- Mange generalforsamlinger har været booket uden dato, men de begynder nu at melde ind, så vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Det er så dejligt, lyder det fra Anne Sophie Gamborg, der ikke er i tvivl om, at de går en travl sommer i møde.  

Fra på torsdag bliver det atter muligt at komme ned og træne i det lokale fitnesscenter, gå ud at spise uden at have reserveret bord først, og at komme en tur i biografen eller teatret.
Lars Østergaard

play Østergaard efterlyser viden: Ingen ved, om sognenedlukninger virker

Reiner Efterlysning

25-årig forsvundet: Har relation til Ry og Randers

Rygeforbud VTR 1930 Still (1)

play Tobaksfri skoletid: Elever frygter kontrol og overvågning

Oskar og Bertram

play Endelig kom den store dag: Oskar og Bertram fik tårerne til at trille

20200925-111828-L-1920x1280we

Kraftige regn- og tordenbyger rammer dele af Danmark søndag aften

Politi

71-årig fundet i god behold

Dagens mest læste