Bil torpederede butik

Væltede flagstænger, betonsøjle og fortsatte ind i indgangsparti

02:01

1 af 2

Der udspillede sig i eftermiddag lidt af et drama på parkeringspladsen foran Føtex i Ebeltoft, som endte med, at en firehjulstrækker kørte direkte ind i butikken.

Omkring klokken 17.30, da flere handlende var på vej ind og ud af butikken, begyndte en mand i en Mercedes firehjulstrækker at bakke med voldsom fart.

Kirsten Holm Dieckman var en af de kunder, der overværede hele episoden, da hun var i færd med at læsse varer ind i sin bil.

Hun fortæller, hvordan manden efterfølgende kørte hurtigt fremad og ind i et elskab, inden han fortsatte videre ind i to flagstænger foran Føtex-butikken.

Her stoppede turen ikke. Bilen kørte videre ind i et skilt på parkeringspladsen, hvorefter turen gik mod nogle massive betonpullerter foran indgangen:

- Så får han knust en betonstøtte og ramler så videre ind i indgangspartiet, fortæller Kirsten Holm Dieckman til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hun fortsætter:

- Der var et par børn, der begyndte at græde og skreg nærmest, at 'han ødelægger alting'. De var meget nervøse,

Manden kørte til sidst fremad, inden bilen stoppede, hvorefter flere personer kom ham til undsætning.

Der var umiddelbart bagefter usikkerhed om, hvad årsagen til den voldsomme kørsel var. Ifølge Østjyllands Politi tyder meget på nuværende tidspunkt på, at manden kan have fået et insulinchok:

- Der er ikke umiddelbart noget kriminelt bag det. Patruljen derude fortæller, at han formentlig har fået et ildebefindende i forbindelse med, at han har sukkersyge, siger vagtchef Jens Rønborg.

Du kan høre Kirsten Holm Dieckmann fortælle om den oplevelse, der mødte hende på parkeringspladsen, i videoen øverst i artiklen.