Bil endte i husmur: Fire unge og børnefamilie kørt til hospitalet

Lørdag aften kørte to biler galt ved Skovtoften i Ryomgård på Djursland. Otte personer blev bragt til hospitalet, men er alle uden for livsfare.

I følge Randers Amtsavis skete ulykken, da fire unge i den ene bil forsøgte at overhale den bil, som børnefamilien kørte i. Foto: Øxenholt foto

Lørdag kl 18.21 kørte to biler galt ved Skovtoften i Ryomgård på Djursland.

Læs også Jesper vil have danskerne til at droppe vand på flaske

I følge døgnrapporten fra Østjyllands Politi skete ulykken, da en 17-årig mandling bilist med høj hastighed trak ud for at overhale en anden bil, hvori en børnefamilie sad.

Bilens forreste højre hjørne ramte det bagerste venstre hjørne på børnefamiliens bil, hvorved venstre baghjul på denne bil blev revet af.

Læs også Bøderegn til dansk burgerkæde for gammelt kød og dårlig hygiejne - direktør 'lægger sig ned'

- Den 17-årige mistede herredømmet og kørte af vejen i højre side, ind over en mark, hvor bilen lettede fra jorden og fløj gennem en hæk, knækkede grene af træer i tre-fire meters højde, slog kolbøtter i haven og ramte et hus, står der i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Den 17-årige mistede herredømmet og kørte af vejen i højre side, ind over en mark, hvor bilen lettede fra jorden og fløj gennem en hæk.

Østjyllands Politis døgnrapport

I bilen sad tre andre unge, hvoraf den ene blev fragtet til hospitalet med en helikopter, mens de øvrige tre blev kørt væk med ambulance. Også børnefamilien blev kørt til tjek på sygehuset. Østjyllands Politi oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at de alle er uden for livsfare.

Læs også Nummer ét i USA: Christoffer har samarbejdet med afdød stjerne

- De er kørt så hurtigt, at bilen har slået kolbøtter, da de mistede kontrollen over den. Samtidig har vi vidneforklaringer fra børnefamilien og en modkørende bilist, der så ulykken, og det tyder på, at de unge har kørt alt for stærkt, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Jens Henrik Jensen, til Randers Amtsavis.

Østjyllands Politi oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at den 17-årige bilist har fået taget en blodprøve, der skal vise, om den unge mand var påvirket under kørslen.