Årets Ejerleder er ekspert i design-tekstiler

Anders Byriel fra Kvadrat A/S i Ebeltoft er kåret i Østjylland. Han går videre til landskåring

Anders Byriel, der er ejerleder af Kvadrat A/S, har nu om ikke papir så i hvert fald en pris på, at han er en dygtig leder, da han torsdag blev kåret som Årets Ejeleder 2015 i Østjylland.

- Anders Byriel har opnået stor succes med en transparent ledelsesstil og en tro på, at kombinationen af familieeje og en kreativ kultur giver en meget stor loyalitet blandt medarbejderne og en dynamisk virksomhedskultur. Det fortjener anerkendelse, og det bliver spændende at følge ham videre i finalen, hvor han skal dyste mod de øvrige seks regionsvindere ved landskåringen, fortæller Christian Roding, partner i PwC i Aarhus

Går videre til landskåring

Prisen blev overrakt ved en kåring på kunstmuseet Aros i Aarhus, hvor virksomhedsledere fra hele Østjylland var med til at hylde en dygtig ejerleder, der med fokus på medarbejder-udvikling og talent har skabt en unik væksthistorie.

Som ejerleder af Kvadrat A/S har han formået at kombinere det kreative med en struktureret tilgang til bl.a. medarbejderudvikling, hvilket er et vigtigt bidrag til virksomhedens store succes.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 12. gang. Årets tema er 'talent og kompetencer'.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 19. november 2015 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt