Tøfting og Don Ø på festival: Vi får en sodavand eller 12

Stig Tøfting og Flemming Østergaard alias Don Ø er blandt de kendte gæster på Smukfest

Det er ikke kun kendte musikere, som man kan spotte i bøgeskoven, fordi de enten selv skal spille eller har spillet på festivalen.

Også andre kendisser bliver trukket til af musikken, maden og øllene. 

Blandt dem er den tidligere fodboldspiller og AGF-koryfæ Stig Tøfting og hans ven Flemming Østergaard, bedre kendt som Don Ø, den tidligere bestyrelsesformand for Parken Sport og Entertainment, som for nogle måneder siden blev idømt 18 måneder ubetinget fængsel for kursmanipulation. 

Se hvad de udenlandske stjerner typisk har stående på rideren i videoen her. 

Det forhindrede ham dog ikke i at troppe op på Smukfest i fint humør.

- Det er fast kutyme hver torsdag (på Smukfest, red.) at gå en runde til 12 barer og ... få en sodavand ved hver bar, siger Flemming Østergaard, med en trækning om munden, der indikerer, at sodavanden måske havde en vis alkoholprocent.

- Flemming og jeg mødes jo hvert år, hvor vi går vores årlige runde. Vi går en tur og ender på Alperosen for så at ende her backstage og få lidt at spise. Det synes vi er en dejlig tradition, og det er jo fantastiske og dejlige mennesker, man møder - og gode omgivelser, siger Stig Tøfting til TV2 ØSTJYLLAND.
 
Også Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen var at finde på Smukfest. Og gæsterne kan sagtens sortere politiske holdninger væk fra festivalen, fortæller han. 

- Dem, der siger noget til mig siger noget pænt og vil have en selfie, men der er nok nogle, der ikke lige deler politiske synspunkter med mig, men de er velopdragne og går bare den anden vej. De sure, de sidder hjemme bag skærmen, og de glade er herude, siger Anders Samuelsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Smukfest var udsolgt før der var offentliggjort et eneste navn til festivalen. Partoutbilletterne røg faktisk på få timer, og det indikerer måske, at der er mange, der ser Smukfest som en oplevelse, der rækker lidt ud over, hvad musikprogrammet tilfældigvis har at byde på. 

Sådan ser komiker Brian Lykke også på det. 

- Skanderborg kan noget magisk. Man er fuld i en skov, og man hygger sig, og højdepunktet er sådan set bare at hænge ud med venner og bekendte, og så må de sådan set spille det musik, de vil, siger Brian Lykke til TV2 ØSTJYLLAND.

Hør mere fra de fire i videoen øverst i artiklen. 

Anders Lund Madsen og Anders Breinholt på Smukfest.

 

 

90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

play Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan først leveres i april

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand