Smukfest slår rekord igen: Billetter udsolgt på 65 minutter

Partout-billetterne til næste års Smukfest blev revet væk på godt en time. Der er dog stadig mulighed for at få fat i billetter

Det er stadigvæk muligt at få fat i endagsbilletter. Foto: Sarah Christine Nørgaard - Ritzau Scanpix

65 minutter. Det var, hvad det tog tirsdag formiddag, før alle 28.000 partout-billetter til næste års Smukfest i Skanderborg var udsolgte.

Det er helt fantastisk, at publikum bakker så meget op omkring Smukfest. Det er vi vildt glade for.

Poul Martin Bonde, talsmand, Smukfest 

- Det er gået enormt stærkt. Det er helt fantastisk, at publikum bakker så meget op omkring Smukfest. Det er vi vildt glade for, siger talsmand Poul Martin Bonde til TV2 ØSTJYLLAND.

Sidste år tog det halvanden time før alle partout-billetterne til Smukfest var udsolgte. Festivalen slår derfor igen i år rekord.

40-års jubilæet skal markeres

I år er det desuden 40-års jubilæet for Smukfest i Bøgeskoven. Og det forpligter ifølge Poul Martin Bonde.

 - Vi skal lave den bedst mulige festival, som vi kan. Det er ovenikøbet vores jubilæumsfestival, og det kommer vi til at markere på forskellige vis, siger han.

Læs også I dag går det løs - 28.000 Smukfest-billetter til salg

Hvad der helt præcist kommer til at ske, må vi dog vente lidt med at se.

Planlægningen er nemlig fortsat i fuld gang, og derfor vil han endnu ikke løfte sløret for, hvordan jubilæet skal fejres. Men noget ekstra kommer der til at ske, forsikrer Poul Martin Bonde.

Sådan var beskeden omkring en time efter, at billetterne var sat til salg. Nummer 63.109 i køen og alle partout-billetter allerede udsolgte. 

Stadigvæk mulighed for at få fat i billetter 

Selvom partout-billetterne nu er udsolgte, så er der stadigvæk mulighed for at komme med på næste års Smukfest, fortæller Poul Martin Bonde. 

Læs også Smukfest offentliggør første navn

- Vi starter endagsbilletslaget den 4. februar, og samtidig er der mulighed for at skrive sig op på vores venteliste til partout-billetter, siger han. 

Hvis du drømmer om en partout-billet, så kan du skrive dig på venteliste her