Smukfest offentliggør første navn

De nyder stor succes i udlandet og til sommer spiller de kun en enkelt festivalkoncert i Danmark. Lukas Graham kommer til Bøgeskoven

Lukas Graham under en optræden på Northside i 2016. Foto: Jens Nørgaard Larsen - Ritzau Scanpix

I øjeblikket er det ”Love Someone” der storhitter, mens de tidligere har haft succes med blandt andet ”Ordinary Things”.

Lukas Graham bruger meget tid på optræde på udenlandske scener, men til august står de på Bøgescenen i Skanderborg.

Læs også Kronprins Frederik overraskede alle på Smukfest

- Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere Lukas Graham som den eneste danske festival denne sommer. De er topaktuelle med deres nye album, og det er et af de klart største danske navne i øjeblikket, fortæller talsmand for Smukfest Poul Martin Bonde til TV2 ØSTJYLLAND.

Smukfest har bedt deres gæster om at ønske, hvilken kunstner de helst ser i bøgeskoven anno 2019, og her har Lukas Graham slået konkurrenterne med længder. Også de internationale vel og mærke.

Læs også Så langt skal du løbe for at forbrænde en julefrokost

Tirsdag bliver partoutbilletterne så sat til salg, og flere navne vil blive offentliggjort henover det næste stykke tid.

- Vores booking-afdeling arbejder på højtryk lige nu. Vi ligger seks-otte uger senere end mange andre festivaler, siger Poul Martin Bonde.

01:49

VIDEO: Smukfest og Skanderborg Kommune er i gang med at lave en ny plan for, hvordan festivalen i fremtiden skal afholdes i den østjyske skov. Interviewet med Smukfest-talsmand Poul Martin Bonde er fra 12. august 2018.

Luk video