Smukfest melder udsolgt: 27.000 billetter solgt på 4 timer

Smukfest melder udsolgt af partoutbilletter - efter blot fire timer

Smukfest har i løbet af blot fire timer solgt samtlige 27.000 partoutarmbånd til næste års store musikfest i Skanderborg - og det endda inden, at festivalen har præsenteret et eneste navn.

- Det er fuldstændig sindssygt, og vi er meget, meget overrasket over, at det er gået så hurtigt, siger Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Overskudsmad fra Smukfest uddeles i Østjylland

Partoutbilletterne blev sat til salg torsdag morgen og i løbet af blot fire timer var samtlige 27.000 billetter revet væk, og det er ikke sket før i festivalens historie.

- Aldrig, aldrig. Det er fuldstændig crazy, siger Claus Visbye.

Til sammenligning tog det 50 dage at sælge alle partoutbilletterne til sidste års musikfest under bøgetræerne, og i år blev alle billetterne altså revet væk, inden Smukfest endnu ikke præsenteret et eneste navn til sommerens musikfest.

Læs også Talsmand: Årets Smukfest har været fantastisk

- Det er jo en helt fantastisk tillidserklæring fra publikum, og det vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til, siger Claus Visbye.

Han fortæller, at festivalen regner med at kunne præsentere størstedelen af musikprogrammet i starten af februar 2017.

Hvis du har været for sent ude, skal du ikke fortvivle fuldstændig. Der er stadig mulighed for at mærke stemningen i bøgeskoven - for der er ikke udsolgt af endagsbilletter til festivalen. 

Smukfest finder sted i dagene 9.-13. august 2017 i Skanderborg.

23:36

Her får du højdepunkter fra årets Smukfest 2016 i Skanderborg.

Luk video