Saveus ærgrer sig over at måtte stoppe koncert på Smukfest

Bandet Saveuas med den tidligere X-Factor vinder, Martin Hedegaard, i front måtte lørdag aften afbryde deres koncert på Smukfest

Arkivfoto. Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Scanpix

Det var et yderst skuffet band, der i nat satte sig til tasterne for at skrive til deres fans på Facebook.

Bandet Saveus måtte lørdag aften stoppe deres koncert på Smukfest efter kun to numre - til lige så stor ærgelse for de fremmødte fans.

- Har sjældent været så rasende. Det var den koncert, at jeg så aller allermest frem til, og så blev det til ingenting.. 
jeg kommer tilbage næste år med dobbelt energi, hvis i også gør det, skriver Michael Madsen som svar til dem på Facebook.

- Hvad sker der lige, det kan man da ikke? Så mange mennesker havde glædet sig til at høre jer? De må da finde en løsning, skriver Charlotte Urhonen.

Læs også Stort galleri: Se Smukfests stærkeste udklædninger

I alt har 56 kommenteret bandets opslag og over 100 har reageret på det med en trist smiley.

Teknisk fejl 

Ekstra Bladet har talt med Smukfests talsmand, og ifølge ham var det en teknisk fejl, der stoppede koncerten.

- Der er noget knas med en pult. Det er meget uheldigt. Jeg tror, at det er hans eget grej, og der kommer en besked meget snart, så hold øje med den. Det er lige sket, så informationerne er knappe, sagde Poul Martin Bonde til Ekstra Bladet lørdag aften.

Saveus gik planmæssigt på scenen i P3 Teltet klokken 22.45, og efter teknikken fejlede, forsøgte man forgæves at komme i gang igen.

Læs også Smukfests overskudsmad stiller sulten for 3000 udsatte