Panduro forlader Horsens & Friends – Smukfest-boss overtager

Frank Panduro forlader posten som direktør for Horsens & Friends ved årsskiftet. Claus Visbye tager over

Den 1. januar 2018 bliver tidligere Smukfest-formand Claus Visbye ny direktør i Horsens & Friends, hvor han overtager tjansen fra Frank Panduro.

Det oplyser Horsens & Friends i en pressemeddelelse. 

Det er ikke uden vemod, at Frank Panduro forlader posten, men det sker med oprejst pande og med en tro på, at Claus Visbye er den rigtige mand til jobbet. Ellers var han ikke stoppet.  

- Claus sendte en mail ud til venner og bekendte, som bl.a. havnede i min mailboks. Jeg behøvede ikke at tænke mig om i mange minutter, inden jeg svarede tilbage: Kære Claus, så skal du være direktør for Horsens & Friends, og jeg er jublende lykkelig for, at han er med på ideen, siger Frank Panduro.

- Jeg har altid beundret, hvad han har gjort på Smukfest. Derfra kender han musikbranchen og har det nødvendige netværk. Samtidig ved jeg, at Claus har hele Horsens-historien med i rygsækken, siger han. 

Claus Visbye har været en del af Smukfest i ni år, men selv om Skanderborg-rødderne er stærke, så er Horsens-rødderne om muligt stærkere. Claus Visbye er opvokset i Horsens, hvor han i 90'erne blev ansat af netop Frank Panduro, da sidstnævnte var direktør for Horsens Ny Teater.

- Alligevel skulle jeg lige tænke mig om, da jeg fik mailen fra Frank, for jeg kan finde mange gode grunde til ikke at søge hans stilling. Blandt andet ved jeg, hvor meget der skal til for at hente den stjernerække af navne til Horsens, som han har gjort, siger Claus Visbye i pressemeddelelsen.

- Men samtidig er der er unikt sammenhold i Horsens, og byen har opbygget en fantastisk erfaring med de store produktioner. Derfor var tilbuddet en udfordring, jeg ikke kunne lade ligge – plus at det er en ære at få lov til at bære byens og Franks værk videre, siger han. 

Frank Panduro vil fortsat være engageret i Horsens & Friends, hvor han er en del af aktionærgruppen. 

Se et interview med Claus Visbye på Smukfest før offentliggørelsen af hans nye job.

 

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er