Nu er der pakket sammen og mange har forladt Smukfest

Søndag er traditionen tro nedpakningsdag på festivalen i Skanderborg, og her tog TV2 ØSTJYLLAND pulsen på, hvad gæsterne mener om festen

01:39

Selvom tømmermændene helt sikkert har siddet i de flestes kroppe på dette års Smukfest denne søndag, så er det stadig tid til at pakke sammen og vende hjem til hverdagen. Langt de fleste har dog heldigvis en masse gode minder med i bagagen.

- Det har været fedt, en god fest hvor der har været gang i den. Jeg har hørt en masse god musik, så det var dejligt, siger en af gæsterne, Kristoffer Pakvil, til TV2 ØSTJYLLAND.

01:02

Nik og Jays koncert på Smukfest fredag er blandt de danske koncerter med det største publikum i festivalens historie. Se fantastisk dronebilleder derfra her. 

Luk video

Men både han og mange andre var dog efterhånden ret trætte efter de mange koncerter og dertilhørende adskillige kolde fadøl og drinks.

- Vi har været her en hel uge, så nu er vi lidt trætte, men vi har hørt en masse god musik, så det er fantastisk, siger Nicholas Hovmand.

Her søndag er vi vildt glade. Vi har haft en god festival, hvor vi er lykkes på mange parametre, og de nye ting har virket.

Poul Martin Bonde, talsmand

De to gæster har haft selskab af op mod 50.000 med-festivalgængere, som har hygget og givet den gas under trækronerne i Bøgeskoven. Til stor tilfredshed for folkene bag Smukfest.

- Her søndag er vi vildt glade. Vi har haft en god festival, hvor vi er lykkes på mange parametre, og de nye ting har virket. Publikum har taget dem til sig, og vi får også en lidt større omsætning, siger talsmand for Smukfest, Poul Martin Bonde, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Smukfest spår at slå egen omsætning for fjerde år i træk

Tidligere år har festivalen især fået kritik for, at der var alt for mange mennesker på for lidt plads. Men det problem har ikke været så udtalt i år.

- Vi har fået fuldent ringen om skoven, og det har betydet meget. Der har været et godt flow i skoven, lyder det fra talsmanden.

Du kan se de sidste billeder fra Smukfest i indslaget øverst i artiklen.