Festival-bossen takker af efter ni år med bragende succes

Claus Vibye har stået i spidsen for udviklingen af det, der er blevet en af landets største kulturbegivenheder

Søndag blev der pakket ned på campingpladserne til Smukfest , og en, der også skal til at pakke, er chefen for det hele. Festival-bossen Claus Visbye takker nemlig af, når festivalen er slut.

- Jeg er overbevist om, at sådan en post har brug for noget dynamik, og engang imellem skal man trække sig for at der sker nogle ting, og for at man bringer sig selv et andet sted hen, siger Claus Visbye 

Claus Visbye blev valgt som formand for Skanderborg Festivalklub i 2008, som er foreningen bag SMUKFest. Siden har han stået i spidsen for udviklingen af det, der er blevet en af landets største kulturbegivenheder. Han har også haft ansvaret for at booke festivalens musiknavne, og gennem sine godt ni år på posten er det blevet til aftaler med store internationale kunstnere som Prince, Kylie Minogue og Rhianna.

Populær som aldrig før

Claus Visbye afleverer en festival, der er populær som aldrig før. Publikum har de seneste mange år stået i kø for at få en billet, og i år slog salget alle rekorder, da partout-billeterne blev udsolgt på kun fem timer - endda før et eneste af årets musiknavne var offentliggjort. Men Claus Visbye vil ikke tage æren for succesen. 

- Først og fremmest er jeg repræsentant for at stort fællesskab af mange folk, som står bag denne festival. Det er os sammen, der har bragt os fremad i denne udvikling af Smukfest.

Poul Martin Bonde overtager midlertidigt formandsposten efter Claus Visbye.

Se interview den afgående festival-boss ved at klikke på billedet øverst i artiklen.

åboulevarden

Sådan bliver reglerne for at gå på café og restaurant

Gellerupparken Gellerup

Skole uden smittede lukker - rammer model skævt?

IMG_3549

Tilbage på stadion: - Nydelsen varer længere end sex

Skærmbillede 2021-04-17 kl. 12.54.48

Planlagde sin egen begravelse - nu har Stinne fået et nyt hjerte

Hospitalseng

Laveste antal indlagte siden starten af november

Gellerup

Endnu et område lukkes ned på grund af høj smitte

Dagens mest læste