64-årig Gnags-frontfigur imponerer anmeldere på Smukfest

Man fatter ikke, at han fylder 65 år, skriver Ekstra Bladet om Peter A.G. efter afslutningen på Smukfest

Gnags får flotte ord med på vejen af anmelderne, efter bandet med Peter A.G. i front lukkede og slukkede Smukfest fra Bøgescenerne søndag aften.

"Halvhæs, men hjertegribende". "Frontmanden strålede". "Grå guldklumper".

Han sitrede og sprællede som en skør hippieprofessor.

Anders Thomsen, anmelder

Gnags får flotte ord med på vejen af anmelderne, efter bandet med Peter A.G. i front lukkede og slukkede Smukfest fra Bøgescenerne søndag aften.

Jyllands-Postens Anders Thomsen giver koncerten fem ud af seks stjerner og store roser til frontmanden.

- Han sitrede og sprællede som en skør hippieprofessor. Det var finaleaftenen på Smukfest, og efter en festival med mange musikalske bagateller bød veteranerne på Gnags Greatest med stjerneopbakning, skriver anmelderen.

Det sker med henvisning til, at både Thomas Helmig, Henning Stærk, Lis Sørensen, Mads Langer og Jacob Riis-Olesen var på scenen sammen med Gnags og give et nummer eller to. 

Læs også VIDEO: Drone over rekordstort publikum til Nik og Jay

Dog blevet noget tynd i toppen

Ekstra Bladets Thomas Treo giver koncerten fire ud af seks stjerner.

- Humørsprederen A.G. udstrålede derimod en ukuelig livsglæde, der lunede i den råkolde sommeraften, hvor et velswingende Gnags leverede hit på hit på hit på hit. Man fatter simpelthen ikke, at sangeren fylder 65., skriver Thomas Treo.

Også Gaffas Ole Svidt kvitterer med fire ud af seks stjerner.

Han påpeger blandt andet, at bandet spillede fremragende - ikke mindst Per Christian Frost, hvis småbluesede spil lå centralt i lydbilledet. 

Læs også Nu er der pakket sammen og mange har forladt Smukfest

- Men det kan ikke skjules, at den ellers stadig kernesunde og forholdsvis ungdommeligt udseende Peter A.G. stemmemæssigt er blevet noget tynd i toppen, skriver Ole Svidt.