Fru Møllers Restaurant

03/02/2015
Marie Frank er taget til Fru Møllers Restaurant, der ligger på en gård ved Odder. Her er Casper Poulsen køkkenchef, og han skal trylle Smagen af Østjylland frem i restaurantens køkken. Hos Fru Møllers Restaurant er der ikke langt fra jord til bord, for der er både slagteri, mølleri og kafferi på gården. Derfor finder Casper og Marie flere af ingredienserne til retten lige udenfor døren.
Nyheder fra
Smagen af Østjylland

Smagen af Østjylland er en serie af mad- og reportageprogrammer, hvor sanger og sangskriver Marie Frank besøger østjyske kokke på lokale kroer og restauranter. Hver kok bliver stillet overfor samme opgave: De skal give Marie 'smagen af Østjylland'.

Finder man Smagen af Østjylland ved at grave sig frem til egnsretter i gamle kogebøger, ved udelukkende at benytte sig af kød og grønt fra lokalområdet eller noget helt tredje? Det har de østjyske kokke frie hænder til at bestemme.

Marie har senest besøgt Brundby Hotel, Østergade 1, Det Gamle Mejeri i Aarhus, Lyngdal Hotel, Restaurant ET, Ved Kæret, Molskroen Strandhotel, Art Restaurant, Svostrup Kro, Malling Kro, Mefisto og Fru Møllers Restaurant.