Tamt Horsens-mandskab udspillet i sæsonåbner

AC Horsens var kampen igennem overmatchet af FC Nordsjælland. Opgøret endte med et østjysk 0-3-nederlag.

Jonas Thorsen og hans holdkammerater fik en skidt start på den nye sæson. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

AC Horsens fik den værst tænkelige start på sæsonen, da holdet på hjemmebane tabte med 0-3 til FC Nordsjælland i 3F Superligaen.

Gæsternes sejr blev sikret på scoringer af midterforsvarer Ulrik Yttergård Jenssen, kantspiller Isaac Atanga og back Mathias Rasmussen.

Læs også Horsens henter gammel kending hjem fra Tyskland

Selv om FCN i løbet af sommeren har mistet flere af seneste sæsons vigtigste spillere, var gæsterne klart stærkere end værterne fra Horsens kampen igennem. Og det var tilfældet fra første fløjt. 

Allerede efter fem minutter var midtbanespilleren Magnus Kofod fri foran mål, men hans skud blev blokeret.

I det 27. minut kom føringsmålet, da Yttergård Jenssen blev spillet fri foran målet af Godsway Donyoh efter en fejl af Horsens' Mikkel Qvist.

FCN's debuterende midtbanespiller Francis Abu havde også et par chancer, og han fik da også bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside.

AC Horsens' Peter Nymann i duel med FC Nordsjællands Magnus Kofod Andersen. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Kom længere frem på banen

Efter pausen kom Horsens længere frem på banen, men holdet formåede ikke at skabe farlige chancer.

Det gjorde FCN derimod, og efter en lille times spil øgede Isaac Atanga til 2-0, efter Francis Abu havde spillet ham fri.

I jagten på reducering sendte Horsens flere spillere frem på banen, men det gav bare mere plads til gæsterne, der flere gange var tæt på at score yderligere.

Seks minutter før tid afgjorde Mathias Rasmussen kampen endegyldigt, da han opsnappede en løs bold i feltet og sparkede den op i nettaget til slutresultatet 3-0.

VIDEO: Bjarke Jacobsen har underskrevet en kontraktforlængelse med AC Horsens, og nu gælder det for ham om at få endnu større betydning på banen.