Så er der trukket lod: Udsigt til østjysk brag i pokalen

AC Horsens og Silkeborg står til at møde hinanden i kvartfinalen. Randers tager imod Sønderjyske, mens AGF formentlig møder Esbjerg.

AGF, Randers, Silkeborg og Horsens har alle muligheden for at gå hele vejen til Parken. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Lodtrækningen til kvartfinalerne i pokalturneringen i fodbold blev foretaget torsdag aften, og her stod det klart, at Randers FC tager imod Sønderjyske.

Vinderen af ottendedelsfinalen mellem Fremad Amager og AC Horsens får i kvartfinalen hjemmebane mod Silkeborg.

Læs også Sent sejrsmål sender AGF i pokalkvartfinale

Derudover skal vinderen af ottendedelsfinalen mellem AB og Esbjerg på hjemmebane møde AGF, der torsdag slog OB ud, i kvartfinalen.

AC Horsens skal møde Silkeborg, hvis de i ottendedelsfinalen besejrer Fremad Amager. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Sidste års finalister er ude

Der er desuden lagt op til lidt af et brag i kvartfinalerne af landspokalturneringen, hvis AaB vinder den udskudte ottendedelsfinale mod HB Køge.

I så fald skal AaB på hjemmebane møde FC København i kvartfinalen. Det er de aktuelt to bedst placerede superligamandskaber, der stadig lever i pokalturneringen.

Det er planen, at de fire kvartfinaler skal spilles mellem 3. og 5. marts næste år.

Allerede nu står det klart, at det bliver to nye finalister i forhold til sidste sæsons finale, hvor FC Midtjylland slog Brøndby.

I tredje runde tabte FC Midtjylland 0-1 ude til Fremad Amager, mens Brøndby, der har været i finalen de seneste tre sæsoner, onsdag tabte sin ottendedelsfinale på hjemmebane med 0-1 til Sønderjyske.

Læs også Randers FC slår pokaloverraskelse fra Danmarksserien ud

Af de resterende ottendedelsfinaler skal både AB-Esbjerg og Fremad Amager-Horsens spilles på onsdag.

HB Køge og AaB, hvis kamp blev udsat onsdag på grund af en lukket Storebæltsbro, tørner i stedet sammen 27.

VIDEO: Hvordan foregår målmandstræningen i Randers FC? Få svaret her:

Målmandstræning helt tæt på | Randers FC | Skipperligaen