- Vi fik en ordre hver tredje sekund, indtil vi sagde stop

Allan Sørrig havde hundehår overalt i bilen, så fik han en genial idé

02:02

En genial idé kan opstå ud af de mest kedelige hverdagsproblemer, og det var præcis, hvad der skete for iværksætteren Allan Sørrig fra Ry.

- Når jeg havde min bil til service eller til klargøring, så ringede de altid fra værkstedet og sagde, Allan vi kan ikke få de der hundehår ud af din bil, nu har du haft Smilla med i bilen igen. Det endte altid med, at jeg fik en ekstra regning på måske 200-300 kroner, fordi de skulle bruge mere tid til at gøre bilen rent, siger Allan Sørrig.

Læs også Skolehunden Falco er en rigtig læsehest

 Derfor skabte han et støvsugerhoved specielt designet til at støvsuge hår op fra tekstiler.

- Det var sådan en undren, og så en beslutning om at gøre noget ved det, siger Allan Sørrig.

Hjemmesiden Fool4dogs.dk besluttede sig for at sælge støvsugerhovedet, og lagde en promoveringsvideo på Facebook. Derefter tog det for alvor fart. 

Læs også Nu skal menneskets bedste ven i børnehave

- Vi lagde den på klokken to om eftermiddagen, og da vi tog hjem, der havde vi cirka 19.000 views og syv ordrer, så det var til at have med at gøre, Næste morgen da vi stod op, der havde vi 40 ordrer og 79.000 views. Da vi nåede ind i butikken, havde vi 139.000 views og 160 ordrer, og derefter fik vi en ordre cirka hver tredje sekund, indtil vi sagde stop, fordi vi ikke kunne overskue det søndag morgen for der havde vi solgt 808, hvoraf mange var i restordrer, siger indehaver af Fool4dogs.dk Flemming Rasmussen.

Støvsugerhovedet viste sig altså at være en succes for Allan Sørrig, som bestemt ikke var den eneste, der havde problemer med hundehår i sin bil. I dag forhandles produktet i Skandinavien, Tyskland, England og Irland.

Se den populære promoveringsvideo herunder