Våde baller og wellness: Naturister inviterer til nøgenbadning

Der er nøgne kroppe og wellness på programmet i Skanderborg Svømmehal

Det er gratis at deltage i arrangementet, der er sponsoreret af Skanderborg Svømmehal og Danske Naturister Østjylland. Genrefoto. Foto: Colourbox

Hvis man helst undgår nøgne mennesker, gælder det om at blive væk fra Skanderborg Svømmehal mellem klokken 15 og 17 søndag. Virker udsigten til våde baller derimod tillokkende, har man nu muligheden for at slå til.

I hvert fald inviterer Danske Naturister Østjylland søndag til nøgenbadning for hele familien i Skanderborg.

Det skriver naturisterne på deres hjemmeside.

Læs også VIDEO: Naturister får mobil sauna

Ud over nøgensvømning tilbyder naturisterne også en slags wellness-pakke, som blandt andet byder på saunagus og spa- og dampbad, ligesom det er muligt at tilkøbe en omgang massage af en massør.

Chikaneret i Gellerupbadet

De østjyske naturister har tidligere badet i Gellerupbadet i det vestlige Aarhus, men det blev for fire år siden skiftet ud med Skanderborg Svømmehal.

Det skyldtes blandt andet, at nogle piger oplevede at blive chikaneret, og at nogle svømmere fik smadret bilruder, har Århus Stiftstidende tidligere fortalt.

Læs også Livredder ved Søbadet: Der er ekstra meget nøgenbadning

Det er gratis at deltage i søndagsarrangementet, der er sponsoreret af Skanderborg Svømmehal samt Danske Naturister Østjylland. 

'Vand Plask og Wellness', som naturisterne kalder tilbuddet, bliver afholdt cirka en gang om måneden. Adressen er Højvangens Torv 14 i Skanderborg. Ved sidste arrangement deltog omkring 80 personer.

Det har lørdag ikke været muligt at få en kommentar fra Danske Naturister Østjyllands talsmand, John Hilmi.