Ung kvinde sigtet for fusk til Ladies Night

Flere kunder oplevede at blive trukket for tusindvis af kroner. Nu er en 26-årig kvinde sigtet

Flere kunder oplevede at blive trukket for store beløb, da de var til arrangementet Ladies Night i Skanderborg den 9. oktober 2017.

En 26-årig kvinde blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens.

Kvinden er sigtet for cirka 50 forhold. Herunder bedrageri, dokumentfalsk og underslæb for et større beløb.

De mange forhold er sket i forbindelse med, at den 26-årig kvinde arrangerede og afholdte arrangementer rundt om i Danmark.

Læs også Rasende kvinder føler sig snydt og bedraget til Ladies Night

Der har været tale om livsstilsmesser, modeshows og Ladies Night, hvor forretningsdrivende kunne købe en stand. Fra de stande kunne de forretningsdrivende sælge varer til de kunder, der besøgte arrangementerne.

Den 26-årige kvinde stod for leje af lokaler, indkøb af mad og drikke og booking af diverse sangere og kendisser, der optrådte til arrangementerne og markedsføring i lokalområdet. 

Til nogle af arrangementerne solgte hun selv varer i form af sko og tøj.

02:19

VIDEO: Flere kvinder følte sig snydt efter et 'Ladies Night'-arrangement i Skanderborg. Indslaget er fra 15. oktober 2017.

Luk video

Trukket flere tusinde

Et af de arrangementer foregik i Skanderborg den 9. oktober 2017. Her følte deltagere sig snydt og bedraget. De købte ting til eventet Ladies Night for få hundrede kroner. Efterfølgende havde de dog fået trukket flere tusinde kroner på deres betalingskort.

En af dem er Cristina Christensen. Hun købte et par sko til 500 kroner.

- Men det viste sig at være meget dyrt. Det blev en dyr fornøjelse, fortalte hun efter arrangementet til TV2 ØSTJYLLAND.

Et par dage efter fik hun nemlig et opkald fra sin mand - der var trukket 10.000 kroner på kortet.

Og hun var langt fra den eneste.

Inge-Lise Mejlgård købte et tørklæde til 100 kroner - men hun fik trukket 10.000 kroner.

02:08

VIDEO: Sydøstjyllands Politi modtog fem anmeldelser efter arrangementet Ladies Night i Skanderborg 9. oktober 2017. Interviewet med Torben Rungstrøm Simonsen fra Sydøstjyllands Politi er fra 16. oktober 2017.

Luk video

Kvittering på SMS

Dem, der blev snydt, købte deres ting fra en stand, som de mener arrangøren står bag. Her kunne de ikke bruge MobilePay, men skulle bruge en dankortterminal.

Den kvittering kom på en SMS. Og på kvitteringen stod der også 500 kroner. Men alligevel blev der trukket 10.000 kroner.

- Det er gennemtænkt bedrageri, mente Cristina Christensen.

Cristina Christensen kontaktede efterfølgende hende, hun købte skoene af. 

- Hun siger, det er ikke hendes fejl, selv om det var hende, der stod med terminalen, lød det. 

Sydøstjyllands Politi modtog fem anmeldelser efter arrangementet i Skanderborg.

Retten i Horsens besluttede torsdag at varetægtsfængsle den 26-årige kvinde i fire uger.

Kvinden ønskede fængslingen indbragt for Landsretten, der nu vil tage stilling til spørgemålet om fængslingen. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, og der er nedlagt navneforbud i sagen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

02:37

VIDEO: Sådan er du sikret, hvis kontoen er blevet lænset. Hør interviewet med Troels Holmberg, der er seniorøkonom i Forbrugerrådet her. Interviewet er fra 16. oktober 2017.

Luk video