Tweet og like løs til Smukfest

Telenor opruster med seks mobile master, der skal sikre god dækning

Foto: Colourbox / TV2OJ

Her kan du se, hvor de mobile master (rød) og de to nye permanente master (blå) er opstillet. Foto: Telenor

1 af 2

Det kan give en del udfordringer, når tusindvis af mennesker er samlet på det samme sted i flere dage.

Det gælder blandt andet, når det drejer sig om mobilsignal til festivalen Smukfest i Skanderborg.

Mobilselskabet Telenor er dog igen i år forberedt på det høje pres på nettet og er derfor klar med seks mobile master, der bliver opstillet rundt omkring på festivalområdet.

Masterne skal sørge for, at alle festivalgæsterne lystigt kan ringe, sms'e eller dele deres oplevelser på de sociale medier såsom Facebook og Instagram.

- Mobiltelefonen er med årene blevet en integreret del af festivaloplevelsen. Beliggenheden på Smukfest er enestående og samtidig krævende, fordi de mange træer gør det svært at få mobilsignalet frem, siger Kim Krogh Andersen, som er netværksdirektør i Telenor, i en pressemeddelelse.

Hos Telenor kan man tydeligt mærke, at presset på mobilnettet stiger år for år - både til Smukfest og andre store begivenheder rundt om i det danske land.

Fire af de mobile master placeres i Bøgeskoven, mens de to sidste kommer til at stå ved campingområderne Kærligheden og ved Holst/Vrold.

Derudover har Telenor valgt at lave en permanent opgradering i området omkring Smukfest, hvor der er blevet opstillet to nye master.

Du kan se den nærmere placering af masterne ved at bladre i billederne øverst i artiklen.

Smukfest bliver i år afholdt fra den 5. til 9. august.