Tøfting: Hvem gjorde det?

Branden i fodboldspilleren hus var påsat

Den forhenværende landsholdspiller Stig Tøfting har ikke noget godt bud på, hvem der for nylig satte ild til hans millionvilla, der tidligere på måneden brændte ned til grunden.

- Der er ikke nogen, der har truet mig eller noget som helst, og jeg kan jo ikke gå og være mistænksom over for alle mennesker, jeg møder, lyder det fra den gamle midtbanespiller.

En ny foreløbig erklæring fra Teknologisk Institut viser, at der efter alt at dømme er tale om brandstiftelse, da der er fundet spor efter brandbar væske på gulvet på husets førstesal.

Nogen satte ild til den
Stig Tøfting har da også hele tiden haft på fornemmelsen, at hans villa ved Hørning sydvest for Aarhus brændte ned, fordi nogen satte ild til den.

- Jeg har gået og forventet, at det ville være det, politiet fandt frem til. Så det har jeg været forberedt på, siger han.

Det skyldes først og fremmest, at det var husets tyverialarm - og ikke brandalarmen - der gik i gang på aftenen, og at det dermed er sikkert, at der var ubudne gæster i huset. Derfor er han ikke overrasket over politiets nye informationer.

Ingen mistænkte
Politiet har endnu ingen mistænkte, og indtil de er længere med deres efterforskning af sagen, har fodboldspilleren ikke tænkt sig at spekulere i gerningsmænd eller motiv.

- Jeg ved ikke, hvor jeg skal kigge hen af, siger han.

- Jeg må gå ud fra, at de bedste til at finde ud af de her ting nu engang er politiet, og så må de vende tilbage, når de ved noget.

Der var opsat videokameraer på ejendommen, og politiet har sikret sig optagelserne. Dog ønsker politiet ikke at udtale sig om, hvorvidt filmen afslører nogle spor, der kan bruges i den videre efterforskning.