Tæt opløb: Her er Jyllands bedste badehotel

Ifølge en landsdækkende konkurrence hos OpdagDanmark er Knudhule Badehotel Jyllands bedste badehotel, og ikke mange stemmer fra at være Danmarks bedste.

Imens Badehotellet er vanvittigt populært på TV 2, hvor næsten to millioner seere så med til premieren i år, så er det en svær tid for de ”rigtige” badehoteller her under corona-nedlukningen.

Alligevel har der sideløbende med tv-serien kørt en afstemning om, hvor det bedste badehotel er i Danmark. Afstemningen er blevet gennemført af mediet OpdagDanmark.

Opløbet blandt nummer ét og to blev tæt. 

I alt stemte over 10.000 i konkurrencen, og vinderen blev Strandhotel Røsnæs i Kalundborg med 2192 stemmer – nummer to blev Knudhule Badehotel ved Ry, som må "nøjes" med titlen Jyllands bedste.

- Vi gik efter at blive Danmarks bedste, men det er også fint nok at blive Jyllands bedste, fortæller restauratør og ejer af Knudhule Badehotel Anders Kalstrup.

En konkurrence, de går en del op i på badehotellet midt i Jylland.

- Det er ikke særlig fedt at blive nummer to. Vi går som udgangspunkt ind i det for at vinde. Og vi er ikke meget for at indrømme, at de andre også er rigtig dygtige, siger Anders Kalstrup med et grin.

Knudhule Badehotel er lige nu lukket på grund af corona, men konkurrencen er en god måde stadig at holde kontakten med kunderne.
Knudhule Badehotel er lige nu lukket på grund af corona, men konkurrencen er en god måde stadig at holde kontakten med kunderne. Foto: Knudhule Badehotel

En god måde at holde kontakten til kunderne

Selv om Knudhule Badehotel for tiden er lukket, er konkurrencen med til at gøre kunderne opmærksomme på, at de stadig er her.

- Vi er uden for sæsonen. Men det er en god måde at være i kontakt med vores brugere, og det er altid sjovt, når nogen siger, at vi er gode til det, vi laver, siger Anders Kalstrup til TV2 ØSTJYLLAND.

Tre år i træk har Knudhule Badehotel været med i opløbet til at blive Danmarks bedste hos OpdagDanmark. Tilbage i 2019 vandt de konkurrencen, og sidste år blev de nummer tre.

- Det er ikke ligesom at blive danmarksmester i fodbold, for vi har ikke spillet mod hinanden. Så enten er vi gode til at samle på stemmer, eller også gør vi det meget godt selv, siger restauratør Anders Kalstrup, som glæder sig meget til, at hotellet kan åbne igen.

quote Vi laver de her afstemninger for at inspirere folk til at besøge de bedste steder i landet.

Lau Starcke-Jensen, OpdagDanmark

Corona udskyder afstemninger

OpdagDanmark står bag flere forskellige konkurrencer om at blive 'Danmarks bedste …'. Blandt andet kårer mediet bedste burger, bageri og pizza. Sidste år vandt Bagergården i Hinnerup titlen 'Danmarks bedste bageri'. 

- Vi laver de her afstemninger for at inspirere folk til at besøge de bedste steder i landet. Det skal motivere folk til at tage ud, siger partner og redaktør bag OpdagDanmark Lau Starcke-Jensen.

Derfor har de udskudt konkurrencen om det bedste kaffested på grund af corona, og de overvejer, om det bedste ishus skal udskydes til efter påske, hvor der måske er åbnet mere.

- Det er bedst, når folk er ude og kan afprøve dem. Hvis ikke det kan komme stederne til gode, hvorfor skal vi så gøre det? Det er fedest, at vi laver en afstemning, og så kan de nyde godt af det, siger Lau Starcke-Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Den endelige stilling og badehoteller med over 250 stemmer:

Mest læste

Mere fra Skanderborg

Søstrene Grene

Grundlæggeren af Søstrene Grene er død

Anholdt. Politi

Tyveri udviklede sig: 25-årig skubbede Netto-ansat

vold Horsens Nørretorv

Ung mand klinisk død efter tæsk: Nu er den fjerde mistænkte anholdt

Kattegatbro illustration

Lokal politiker: Konsekvenserne af en Kattegatbro skal undersøges nærmere

Tanja Lauenborg

Vil tilbage i politik

Bøgen er sprunget ud, men varmen lader vente på sig.

Foråret lader venter på sig: Det kølige vejr fortsætter