Super-start for østjyske hold

Sejre til Aarhus og Skanderborg i dag

Første sæson af herrernes bedste håndboldrække, Jack & Jonas-ligaen, er i denne weekend blevet skudt godt i gang af de tre østjyske hold.

I dag vandt Århus Håndbold 23-19 over Team Tvis Holstebro, mens Skanderborg Håndbold ligeledes fik sejret over sin modstander Mors-Thy. Her blev stillingen 26-23 til Skanderborg.

Træneren for Århus Håndbold, Erik Veje Rasmussen, er godt tilfreds med dagens sejr.

- Jeg er meget glad for sejren, fordi det er et af de fem store hold i ligaen. Vi kørte primært en 5-1-formation i forsvaret, og det fungerede godt, siger Erik Veje Rasmussen til JP Aarhus.

Svækket før kamp

Hos Skanderborg Håndbold var der nerver på før dagens kamp. Holdets skarpskytte Peter Balling er skadet, men spillerne formåede at løse udfordringen.

Holdet kom efter 1. halvleg foran med 16-12. Efter pausen fik gæsterne bedre fat og fik reduceret til 20-19. Det endte til sidst med en slutspurt, hvor spillerne fra Skanderborg kunne trække sig ud som sejrsherrer.

Med dagens to sejre er samtlige østjyske hold kommet godt fra start. Også Bjerringbro-Silkeborg kunne i går hive en sejr i land. Holdet vandt 29-26 over Ribe-Esbjerg HH.